fbpx

Ajankohtaista

Uusi Vierellä – kotipalvelu

Avaamme uuden laajimman palvelun, joka sopii sisältää normaalin siivous- ja kotipalvelun lisäksi mm. kahvila-, ravintola- ja teatteriseuraa tai vaikkapa lehtien lukua. Tämä palvelun sopii mainiosti mm. vanhuksille. Palvelun hinta on niin edullinen, että mahdollisimman monella on mahdollisuus tilata palvelu, siitä huolimatta sinulle maksettava työkorvaus on kilpailukykyinen ja pääset tekemään työtä, jolla on merkitystä.

Vierellä- kotipalvelu ei sisällä hoivapalvelua eikä avustamista liikkumisessa, syömisessä tai pukeutumisessa. Palvelu ei myöskään sisällä rahan käsittelyä asiointiavun yhteydessä.

Palvelun tarkempi sisältö voidaan räätälöidä yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan.

Uskomme, että tälle palvelulle on paljon kysyntää ja aloitamme nyt uuden palvelun markkinoinnin. Voimme halutessasi markkinoida palvelua myös sinun alueellasi.

Haemme Pihatalkkareita

Kesän lähestyessä avaamme uuden Pihatalkkari- palvelu, joka sisältää erilaisia pihatöitä, kuten nurmikonleikkuuta, kukkien kastelua, haravointia, rikkaruohojen kitkemistä tai lumitöitä. Palvelu suoritetaan asiakkaan välineillä.

Nyt sinulla on mahdollista hankkia lisätienestiä tekemällä pihatöitä silloin, kun se sinun aikatauluun sopii. Asiakas voisi esimerkiksi ulkoistaa kotinsa pihatyöt sinulle kesäksi.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Tulevia suunnitelmia

Toimimme tällä hetkellä yli 20 eri paikkakunnilla. Lähes kaikilla paikkakunnilla on myös lisätarvetta. Tällä hetkellä meillä on suunnitelmissa avata palvelu Kirkkonummella ja Salossa, mutta voimme tarpeen mukaan avata palvelun myös muualla.

Kehitämme koko ajan toimintamallia, jotta palvelun tilaaminen ja työ vastaanottaminen olisi entistä helpompaa ja joustavaa. Meille siis sopii, että otat työtä vastaan hyvinkin vähän.

Kartoitamme myös uusia palveluita ja voimme niitä helposti avata asiakkaiden tarpeiden mukaan. Lähtökohtaisesti tarjoamme palveluita, jotka ovat kotitalousvähennyksen piirissä, mutta muunkinlaiset palvelut ovat mahdollisia, ota siis rohkeasti meihin yhteyttä.

Hae meille töihin!

Tee hakemus