fbpx

Tietoa meistä

Sevalia tarjoaa sinulle vapauden ja helppouden hankkia lisäansioita ottamalla vastaan kotipalvelutyötä joustavasti oman tarpeesi mukaisesti.

Meillä on mukana mm. henkilökohtaisia avustajia, lähihoitajia, opiskelijoita, eläkeläisiä, yrittäjiä, opettajia ja toimistotyöntekijöitä. Kukin ottaa vastaan kotipalvelutyötä oman tarpeensa ja elämäntilanteensa mukaan. Toiset ottavat vastaan työtä paljon ja toiset vain muutaman tunnin kuukaudessa. Kaikki tämä on mahdollista. Sinä päätät itse.

Voit ottaa vastaan kotipalvelutyötä freelancerina käyttämällä laskutuspalvelua, joka tarjoaa vaivattoman keinon tavan hankkia lisäansioita ilman byrokratiaa – työllistää itsensä ilman omaa yritystä. Tällä hetkellä jo kymmenet tuhannet suomalaiset käyttävät laskutuspalvelua apunaan itsensä työllistämisessä.

Yhtä lailla voit ottaa kotipalvelutyötä vastaan yrittäjänä. Voit ottaa kotipalvelutyötä vastaan toimit sitten kokonaan toisen alan yrittäjänä tai vaikkapa sivutoimisena yrittäjänä.

Saatamme siis yhteen kotipalvelutyötä tekevät ja kotipalvelua tarvitsevat. Saat mahdollisuuden auttaa muita. Tehdä työtä, jolla on merkitystä. Tule sinäkin mukaan ja vinkkaa myös kaverille!

Tarkempaa tietoa www.sevalia.fi

Tee rohkeasti hakemus, niin kerromme lisää!

Liity tyytyväisten tekijöiden kasvavaan joukkoon ja hanki joustavasti lisätienestejä
Tee hakemus