fbpx

Toteuta unelmia lisätienesteillä!

Toteuta unelmia lisätienesteillä!

Ajatus tästä kirjoituksesta lähti Iltasanomien artikkelista, jossa Kaarina puhuu avoimesti haasteistaan pärjätä Suomen yleisimmällä palkalla, joka on 2600€. Tässä linkki artikkeliin: https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000005962368.html

Painitko sinä samojen ajatusten kanssa kuin Kaarina? Raha ei toki tuo onnellisuutta, mutta sen riittävä määrä takaa kuitenkin sen, että voit unelmoida. Monella on unelmia, joiden toteuttamiselle on jokin taloudellinen este. Ehkä se on lomamatka perheen kanssa, uuden auton hankinta tai jokin muu, joka vaatii investointeja.

Oletko ajatellut, että pienellä lisätyöllä pääset ansioille, joiden avulla pystyt toteuttamaan unelmiasi? Sevalialla voit toimia sivutoimisena yrittäjänä. Jos et halua perustaa omaa toiminimeä, laskutuspalvelun avulla tienaaminen on helppoa ja vaivatonta. Tällä hetkellä jo yli 100 000 suomalaista käyttää laskutuspalvelua apunaan itsensä työllistämisessä.

Ajattele, että tekisit nykyisen työsi ohessa muutaman tunnin viikossa kodinhoidon työtä ja kuukausiansiosi nousevat muutamalla satasella ja vuositulot muutamalla tonnilla. Minkä unelman toteuttaisit?

Tarjoamme vapaan tavan hankkia lisäansioita tekemällä kotipalvelutyötä freelancerina oman tarpeesi ja aikataulusi mukaan silloin kun haluat.  Toimintamallimme sopii sinulle, jos sinulla on toinen päätyö, vuorotyö, osa-aikatyö, opiskelet tai haluat tehdä työtä eläkkeen rinnalla. Saat käyttöösi oman sähköisen kalenterin, johon voit merkitä sinulle vapaat ajat täysin joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

”Olen tyytyväinen lisäansioista ja mukavista asiakkaista. Sevalian toimintamalli sopii minulle koska voin itse vapaasti valita ajankohdat, milloin teen töitä ja kuinka paljon.”

Sinikka

Eläkkeellä

Käy lukemassa työmahdollisuuksista lisää osoitteessa www.lisatienesti.fi. Haemme lisätienestin tekijöitä ympäri Suomea. Hae mukaan ja tee työtä juuri sen verran kuin tahdot silloin kuin tahdot!

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *