fbpx

4 Syytä työskennellä Sevalialla!

4 Syytä työskennellä Sevalialla!

Jääkö kuukausibudjettisi muutaman satasen kuukaudessa liian vajaaksi? Kaipaatko muuhun työhösi tai elämääsi hieman vaihtelua ja tasapainoa? Me Sevalialla tarjoamme tähän loistavan ratkaisun kodinhoidon töiden parissa.

Me välitämme ihmisiä ihmisille. Sellaisia, jotka tarvitsevat apua ja sellaisia, jotka ovat valmiita auttamaan. Kovin pitkällekään ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, koska haluamme löytää lisätyön mahdollisuudet juuri sinun omalta paikkakunnaltasi. Kuulostaako hyvältä?

Nyt varmasti pohdit, pitääkö sinulla olla koulutus tai pitkä siistijän tausta takataskussa. Vastaus on yksinkertainen: Ei tarvitse. Sinulla kuitenkin tulee olla kiinnostusta kodinhoidon töihin ja taito palvella asiakkaitamme hymyssä suin ja hyvällä asenteella. Emme hae kokoaikaisia työntekijöitä, vain sellaisia ihmisiä, jotka haluavat tienata lisätienestiä oman eläkkeen, yrittäjyyden tai työn rinnalla.

Mielestämme jokaisella on oikeus siistiin kotiin. Siinä samalla saamme mahdollisuuden tarjota ihmiselle kevyttä työtä, joka tarvitsee lisätienestejä. Sevalia toimii itse mahdollisimman kustannustehokkaasti ja pienellä katteella, jotta voimme tarjota sinulle kilpailukykyisen työkorvauksen ja samalla pitää palvelun hinnan edullisena asiakkaalle.

4 loistavaa syytä aloittaa lisätienestin tienaaminen Sevalialla:

1. Et tarvitse työssä omaa autoa tai pitkiä siirtymäaikoja asiakkaan luokse. Lähtökohtaisesti pyrimme siihen, että asiakas on lähellä sinua. Vaikka Sevalialla ei olisi nyt toimintaa alueellasi, kannattaa lähettää hakemus silti. Me pyrimme löytämään sinulle asiakkaita lähettyviltäsi.

2. Me emme sido sinua tiettyyn työaikaan, saat valita vapaasti millaisia töitä teet ja milloin niitä haluat tehdä. Työn tekeminen on sinulle aina vapaaehtoinen valinta ja emme edellytä siihen minimiaikoja.

3. Me emme rajoita työntekemisen mahdollisuuksiasi. Saat toimia yrittäjänä tai palkkatyössä muualla vaikka tekisit töitä meillä.

4. Saat lisätuloja elämäsi rahoittamiseen. Jo muutamalla työtunnilla viikossa, voit saada muutaman satasen korvauksen kuukausittain.

Kannattaa jättää hakemus ja keskustella kanssamme työmahdollisuuksista lisää. Avaamme sinulle hakuprosessin aikana toimintamallia enemmän ja ohjeistamme sinut ajanvarausjärjestelmän käyttöön.

Loppuvuodelle on paljon töitä tiedossa, joten jos sinua kiinnostaa kuulla lisää tai tunnet jonkun, kenelle tämä voisi olla loistojuttu, tästä linkistä pääsee täyttelemään hakemusta: https://www.lisatienesti.fi/hakemus/ Olemme sinuun yhteydessä hakemuksen saatuamme.

”Sevalian toimintamalli sopii minulle koska voin täysin vapaasti itse päättää minkä verran teen lisätunteja. Olen tykännyt tosi paljon tästä työstä.  Asiakkaat ovat olleet mukavia, työ on ollut myös välillä haastavaakin. Sevalialla on helppokäyttöinen varausjärjestelmä ja kaikki on toiminut tosi hyvin.”

Eija, töissä palvelualalla

 

 

 

 

1 Kommentti

  1. Supattra Sookjan

    Olen tehny 2 V vanhustentalojen ja osaan hyvin työtehtäviä mutta olin keskeytykoulu lähihoitaja ja olen hakenut lähihoitajakouluksen. Hyvää palvelu ja ystävällinen olen.

    Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *