fbpx

Yrittäjä, stressaako kausivaihtelut?

Yrittäjä, stressaako kausivaihtelut?

Suomessa on valtava määrä pienyrittäjiä, jotka elättävät omalla työllään itsensä. Ahkerimmankin pienyrittäjän arkea saatetaan kuitenkin ajoittain koetella taloudellisesti. Kausivaihtelut ja hiljaisemmat ajat pistävät nyörit tiukoille. Me Sevalialla olemme luoneet vapaan ansaintamallin lisätienesteille, mikä palvelee erityisesti yrittäjää. Tarjoamme yrittäjälle keinon ottaa vastaan kotipalvelutyötä oman tarpeen mukaisesti.

Haaveemme oli alusta alkaen rakentaa malli, jossa asiakas saa helposti ja poikkeuksellisen edullisesti apua kotiinsa ja jossa tekijät saavat vapaan ja joustavan tavan hankkia itselleen lisäansioita. Sevalia itse toimii mahdollisimman tehokkaasti, digitaalisesti ja automaattisesti, joka mahdollistaa myös kilpailukykyisen korvauksen maksamisen tekijöille. Koko toimintamme on hyvin tekijälähtöistä ja haluamme pitää sen sellaisena myös jatkossakin.

Toivomme, että tämä kirjoitus tavoittaa ne yrittäjät, joiden alalla hiljaisemmat hetket aiheuttavat taloudellista ailahtelua tai ne yrittäjät, jotka muuten vaan tarvitsevat lisäansioita ja kokevat auttamisen halua. Sevalian malli luo teille oivan mahdollisuuden tienata lisätienestejä vapaasti ja joustavasti. Sinun ei tarvitse olla kokenut kodinhoidon ammattilainen tai suorittanut aiheeseen liittyen opintoja. Riittää, että sinua kiinnostaa kodinhoidon työt ja kohtaat asiakkaamme positiivisella asenteella.

Kun uusi tekijä aloittaa Sevalialla, annamme hänelle oman ajanvarauskalenterin käyttöön, jonne tekijä voi vapaasti merkata ajankohdat, milloin on vapaa ottamaan kodinhoidon töitä vastaan. Pyrimme aina siihen, ettei sinulla ole pitkiä työmatkoja. Asiakkaat ovat omalta paikkakunnaltasi. Kun päätät ottaa työtä vastaan, sinun ei tarvitse huolehtia muuta kuin paikalle menemisestä ja työsi hoitamisesta. Lopuksi laskutat Sevaliaa tekemästäsi työstä.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta? Jätä hakemus Sevalian nettisivuilla osoitteessa https://www.lisatienesti.fi/hakemus/. Olemme sinuun yhteydessä ja voimme keskustella asiasta lisää. Liity sinäkin kymmenien tekijöidemme joukkoon palvelemaan satoja asiakkaitamme ympäri Suomea!

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *