fbpx

Tuulan kokemus Sevalialla

Tuulan kokemus Sevalialla

Moni Sevalian nykyisistä asiakaspalvelijoista ovat pienyrittäjiä, jotka ovat kaivanneet päätyön rinnalle lisätienestejä. Näin meille päätyi työskentelemään myös Tuula. Saamme jakaa Tuulan kokemuksia Sevalialla työskentelystä tässä kirjoituksessa.

Tuulan päätyö on huonekalujen entisöinti, jonka rinnalle hän etsiskeli osa-aikaista työtä, kunnes törmäsi netissä Sevalian tarjoamaan työmahdollisuuteen. Hänelle oli tärkeää, että työaikaan voisi itse vaikuttaa. Sevalian lisätienestin mahdollisuus palveli Tuulan tilannetta loistavasti ja muutaman viikon päästä Sevalialla aloitettuaan hän oli jo matkalla ensimmäiselle asiakkaalle.

Koska Tuula oli jo ennestään toiminimiyrittäjä, hänen ei tarvinnut kuin lisätä toiminimensä rekisteriin siivoustyöt. Kaikki muu olikin jo valmiina. Aloittamisen Tuula koki vaivattomaksi ja helpoksi, vaikka ensimmäiset kerrat asiakkaan luokse mentäessä hieman häntä jännittikin mitä tuleman pitää. Jännityksestä on päästy ja asiakkaat ovat olleet tähän mennessä vain tyytyväisiä Tuulan palveluun.

Vakituisia asiakkaita on tullut Tuulan kalenteriin mukavasti. Tuulalla kävi tuuri, koska saman paikkakunnan toinen Sevalian tekijä lopetti. Hänen asiakkaansa siirtyivät Tuulan kalenteriin. Myös uusia asiakkaita on tullut ja vakioasiakkaat ovat suositelleet häntä ystävilleen. Näin se kalenteri pikkuhiljaa lähti täyttymään ja työmäärä on nyt sopiva. Asiakkaat ovat erilaisia. Sinkkuja ja perheellisiä eri kokoisine koteineen,

Tuula on huomannut, että erilaisilla ihmisillä on myös kovin eri odotukset työstä. Tähän asti kaikki on mennyt odotusten mukaisesti. Tuulan mieltä lämmittää, jos esimerkiksi asiakkaat lähettävät jälkeenpäin viestin perään ja kiittävät häntä työstä. Parasta työssä on Tuulan mielestä vapaus päättää omat työajat, itsenäinen työskentely ja asiakkaiden tyytyväisyys palveluun.

Olemme Sevalialla kovin iloisia, että meillä on Tuulan kaltainen huipputekijä. Haluaisitko myös sinä olla osa Sevalian tarinaa ja ansaita vapaalla ja joustavalla työllä lisätienestejä? Jätä rohkeasti hakemus osoitteessa https://www.lisatienesti.fi/hakemus/

 

 

Lähetä kommentti